Yhteystiedot

Heiskasten sukuseura ry.
Rajametsäntie 9 B
00620 Helsinki
0407748794

Heiskasten facebook-sivut

Seurallamme on facebook-sivut, linkki löytyy etusivulta tai osoitteesta: https://www.facebook.com/groups/460940197325919/

Tervetuloa

Sukuseuran yhteydenottolomake

Voit ottaa yhteyttä sukuseuraan Ota yhteyttä valikosta.

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Uutiset

21.5.2018Nettilehti ilmestynytLue lisää »17.5.2018HEISKASTEN DNA-TUTKIMUSLue lisää »6.5.2018Seuran hallituksen kokous 14.5.2018Lue lisää »

Uusimmat kuvat

Raja-asema Svetogorskissa
Mukava ruokailupaikkamme Käkisalmessa
Käkisalmen ortodoksinen kirkko
Venäläinen muistomerkki Käkisalmessa
Käkisalmen linna
Käkisalmen linnoitukselle
Mainio oppaamme Vladimir Mannerheim paidassaan
Hautausmaa Sakkolassa

Jäsenhakemus

Sukuseuran toiminnan ydin on eri sukuhaaroihin kuuluvista Heiskasista muodostuva jäsenistö, joka kokee sukuseuratoiminnan omakseen. Heiskasten sukuseuratoiminta tukee sukututkimusta sekä perinnetiedon keräämistä ja tallentamista. Lisäksi seura tarjoaa jäsenilleen suvun juurilla järjestettävissä sukukokouksissa ja yhteisillä retkillä tilaisuuden sukutuntemuksen syventämiseen ja yhteenkuuluvuutta lisäävään yhdessäoloon.Heiskasten sukuseuran varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä jokainen 15 vuotta täyttänyt henkilö, joka isän tai äidin puolelta on sukuun kuuluva tai joka avioliiton kautta on siihen liittynyt. Varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä myös muu sellainen henkilö, joka on kiinnostunut sukuseuratoiminnasta.Varsinaisilta jäseniltä peritään vuotuinen jäsenmaksu, jonka suuruudesta päättää sukuseuran varsinainen sukukokous. Vuoden 2018 jäsenmaksu on 27 euroa. Jäsenmaksun maksaneille jäsenille postitetaan Heiskaset-lehti sekä sukuseuran tiedotteet.

Jäseneksi voit liittyä täyttämällä oheisen lomakkeen:

Nimi
Lähiosoite
Postinumero ja postitoimipaikka
Puhelin
Sähköpostiosoite
Kuulun Heiskaset-sukukirjan sukuhaaraan numero
Syntymäaika ja -paikka