Yhteystiedot

Heiskasten sukuseura ry.
Rajametsäntie 9 B
00620 Helsinki
0407748794

Heiskasten facebook-sivut

Seurallamme on facebook-sivut, linkki löytyy etusivulta tai osoitteesta: https://www.facebook.com/groups/460940197325919/

Tervetuloa

Sukuseuran yhteydenottolomake

Voit ottaa yhteyttä sukuseuraan Ota yhteyttä valikosta.

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Uutiset

21.5.2018Nettilehti ilmestynytLue lisää »17.5.2018HEISKASTEN DNA-TUTKIMUSLue lisää »6.5.2018Seuran hallituksen kokous 14.5.2018Lue lisää »

Uusimmat kuvat

Raja-asema Svetogorskissa
Mukava ruokailupaikkamme Käkisalmessa
Käkisalmen ortodoksinen kirkko
Venäläinen muistomerkki Käkisalmessa
Käkisalmen linna
Käkisalmen linnoitukselle
Mainio oppaamme Vladimir Mannerheim paidassaan
Hautausmaa Sakkolassa

Heiskasten sukuseura ry

Heiskasten sukuseura kuuluu maamme vanhimpiin sukuseuroihin. Seuran perustamiskokous pidettiin Helsingissä 21.2.1960. Vuonna 2010 Seura vietti 50-vuotisjuhliaan!

Seuran jäsenmäärä on nykyään noin 220 ruokakuntaa. Jäsenyys kattaa koko ruokakunnan sen koosta riippumatta. Näin ollen seuran toiminnassa on mukana noin tuhatkunta henkeä. Vuosikokouksessa kullakin jäsenmaksun maksaneella jäsenellä on äänioikeus.

Seuran jäseneksi voi liittyä jokainen Heiskasista isän tai äidin puolelta polveutuva henkilö, samoin kuin jokainen joka on tai on ollut naimisissa mainittuun sukuun kuuluvan tai siitä polveutuvan henkilön kanssa. Sukuseuran varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä myös muu sellainen henkilö, joka on kiinnostunut sukuseuratoiminnasta.

Seuran tarkoituksena on pitää yhteyttä Heiskasten suvun jäsenten välillä ja tutustuttaa heidät toisiinsa kunnioittaakseen menneitten sukupolvien muistoa, hankkia ja tallentaa erilaisia tietoja, kirjallisia kuvauksia, muistoesineitä ja valokuvia Heiskasten sukuun liittyvissä asioissa, suorittaa tai suorituttaa sukututkimusta sekä järjestää sukujuhlia ja retkiä.

Sukututkimus on seuran keskeisiä toimintoja. Neljänkymmenen vuoden kokoomatyön tuloksena julkaistiin seuran toimittamana vuonna 1997 HEISKASET-sukukirja, joka sisältää tietoja, tarinoita ja valokuvia kaikkiaan noin 11.000 Heiskasten suvun ja sukuhaarojen jäsenistä.

Seura toimittaa HEISKASET-lehteä, joka jäsenmaksuun kuuluvana ilmestyy kaksi-kolme kertaa vuodessa.

Heiskasten sukuseura r.y. on Sukuseurojen Keskusliitto ry:n ja Suomen sukututkimusseura ry:n jäsen.

Heiskasten sukuseura ry:n säännöt

Heiskasten sukuseuran vaikuttajia

Heiskasten tunnukset

Sukuseuran merkkipaaluja kautta aikain

Heiskasten sukuseuran lyhyt historia -- English summary -- Svensk Resumé