Yhteystiedot

Heiskasten sukuseura ry.
Rajametsäntie 9 B
00620 Helsinki
0407748794

Heiskasten facebook-sivut

Seurallamme on facebook-sivut, linkki löytyy etusivulta tai osoitteesta: https://www.facebook.com/groups/460940197325919/

Tervetuloa

Sukuseuran yhteydenottolomake

Voit ottaa yhteyttä sukuseuraan Ota yhteyttä valikosta.

Uutiset

12.2.2023YLENNYKSIÄLue lisää »11.7.2019Sukuseuran hallituksen kokous 22.8.2019Lue lisää »20.1.2019Heiskasten sukuseuran varsinainen sukukokous 13.4.2019Lue lisää »

50-vuotishistoriikkiHeiskasten sukuseuran 50-vuotishistoriikki

Heiskasten sukuseurassa on ollut tapana juhlistaa tasavuosikymmeniä historiikilla, jossa luodaan katsaus menneeseen vuosikymmeneen ja vielä vanhempaankin aikaan. Nyt, kun Sukuseura täyttää jälleen "pyöreitä" ja on päässyt miehen ikään on aika taas luoda katsaus elettyyn ja koettuun elämään seuran puitteissa. Tämänkertaisesta 50-vuotisjuhlahistoriikistä päätettiin tehdä kerralla hiukan juhlavampi teos, peräti aivan juhlakirja. Se sopiikin hyvin jokaisen  Heiskasten perheen kodin kirjahyllyyn aiempien seuran julkaisujen viereen, niin kokonsa, kuin kansiensakin puolesta.

Kirjan toteutuksesta vastasi seuran hallituksen perustama historiikkitoimikunta, johon kuuluivat Hannu Heiskasen johdolla: Leena Heiskanen, Kaija Heiskanen, Timo E. Heiskanen ja Jorma Heikkilä. Toimikunnan jäsenten lisäksi tekstiä tuottamaan valjastettiin mukaan kutsutut eri aikakausien seura-aktiivit.

Kirjan runko muodostuu seuran toiminnan viidestä vuosikymmenestä. Tämän lisäksi mukana on katsaus seuran perustamisesta, seuratoiminnan aktiivien henkilöesittelyjä sekä esimerkkejä eri aikakausien alkuperäisdokumenteista. Sukututkimusta, koko sukuseuratoiminnan kivijalkaa ja runomuotoon saatettua historiikkia unohtamatta. Liiteosiossa on katsaus seuran vaiheisiin tilastojen valossa sekä kattava luettelo seuran toiminnassa aktiivisesti mukana olleista henkilöistä. Lopussa on lisäksi lyhyet englannin ja ruotsinkieliset yhteenvedot teoksesta.

50-vuotishistoriikki, multimediaPyrimme pitämään kirjan hinnan kohtuullisena ja saimmekin puristettua sen 16,00 euroon. Kirjan painosmäärä on 200 kpl, joten tulethan noutamaan omasi jo Rantasalmelta 10.-11.7. kirjan julkaisun yhteydessä.

Tämän lisäksi kirjan pohjalta toteutettiin 35 minuutin kestoinen multimediaesitys, jonka ensi-ilta on Rantasalmen 50-vuotisjuhlilla 10.7. Multimediaesitys tulee myös tällöin myyntiin DVD-levykkeenä.