Yhteystiedot

Heiskasten sukuseura ry.
Rajametsäntie 9 B
00620 Helsinki
0407748794

Heiskasten facebook-sivut

Seurallamme on facebook-sivut, linkki löytyy etusivulta tai osoitteesta: https://www.facebook.com/groups/460940197325919/

Tervetuloa

Sukuseuran yhteydenottolomake

Voit ottaa yhteyttä sukuseuraan Ota yhteyttä valikosta.

Uutiset

12.2.2023YLENNYKSIÄLue lisää »11.7.2019Sukuseuran hallituksen kokous 22.8.2019Lue lisää »20.1.2019Heiskasten sukuseuran varsinainen sukukokous 13.4.2019Lue lisää »

Tapahtumakalenteri

-

Torstai 20.7.2023

Sukuseuran matka Riikaan ja Tallinnaan20.7.2023 - 23.7.2023

Heiskasten sukuseuran kesämatka

Riika ja Tallinna 20.-23.7.2023

 

 

Tervetuloa nauttimaan ja rentoutumaan Sukuseuran kesämatkalle! Viiden vuoden tauon jälkeen pääsemme taas Sukuseuran yhteiselle matkalle. Tällä kertaa kohteena on Latvian pääkaupunki Riika, joka on myös Baltian suurin kaupunki. Matkalla käymme myös Tallinnassa. Edessä on todella mielenkiintoinen neljän päivän retki kesäisessä Baltiassa. Matkalla on mukana asiantuntevat oppaat, hyvää seuraa ja runsaasti iloista mieltä!

 

Tulevana kesänä Heiskasten sukuseura suuntaa Riikaan, Baltian suurimpaan kaupunkiin. Pääsemme käymään useissa kiinnostavissa kohteissa, mm. Riiassa, Jurmalassa ja Tallinnassa. Koko neljän päivän matka tehdään suomalaisella linja-autolla. Majoitumme Tallinnassa Hestia Eurooppa -hotellissa ja Riikassa Tallink Riga -hotellissa.

 

Ensimmäisenä päivänä lähdemme liikkeelle Helsingistä ja bussin kyytiin pääsee sujuvasti mukaan myös jo Pieksämäeltä, Varkaudesta ja Mikkelistä. Tulemme lautalla Tallinnaan, jossa yövymme ja illan aikana voi tutustua kaupunkiin. Toisena päivänä ajamme Viron halki Riikaan, jossa meillä on kiertoajelu ja omaa aikaa. Kolmantena päivänä halukkaat voivat tutustua Jurmalaan, joka on ainutlaatuinen merenrantakohde. Päivän aikana on myös mahdollisuus tutustua Riikaan omatoimisesti. Illalla nautimme yhteisen juhlaillallisen. Viimeisenä päivänä suuntaamme Viroon ja sitten kotimaata kohti.

 

Latvian pääkaupunki Riika on todellinen Itämeren helmi, jossa on runsaasti nähtävää ja koettavaa. Riika tarjoaa monenlaisia tutustumispaikkoja aina katedraaleista ruokamarkkinoihin sekä oopperasta ainutlaatuiseen automuseoon saakka. Latvian viehättävä ja innoittava pääkaupunki saa sinut iloiselle mielelle!

 

 

Matkan aikataulu

 

1. matkapäivä torstai 20.7.2023:

 

Bussi lähtee liikkeelle Pieksämäeltä seuraavalla aikataululla:

-                Pieksämäki linja-autoasema klo 9.45

-                Varkaus linja-autoasema klo 10.30

-                Mikkeli matkakeskus klo 11.30

-                Matkalla oma kustanteinen kahvittelu tauko sopivassa kohdin, esimerkiksi Heinolassa.

-                Saapuminen Helsinkiin Länsisatamaan n.klo 15.30.

 

Helsingistä mukaan tulevien tulisi olla satamassa viimeistään klo 15.30. Laivamme Tallink My Star lähtee klo 16.30 ja saapuu Tallinnaan klo 18.30. Laivalla kansipaikat. Tallinnaan saapumisen jälkeen majoittuminen Tallinnassa Hestia hotel Eurooppaan 2hh. Illalla on pöytävaraus Kochi Aidat ravintolaan, johon on mahdollista varata omakustanteinen ryhmäruokailu.

 

2. matkapäivä perjantai 21.7.2023

 

Aamiainen hotellilla, jonka jälkeen matka jatkuu kohti Viron ja Latvian rajaa, jossa pidämme tauon. Rajalla on kahvila ja pieni matkamuistomyymälä. Riikan saavumme n. klo 14, majoittuminen hotelliin Tallink Riga. Hotelli sijaitsee keskustan tuntumassa, aivan rautatieaseman, ostoskeskuksen ja torin vieressä. Vanhaan kaupunkiin on matkaa n. 800 m. Riikassa teemme opastetun kiertoajelun klo 15-18. Kiertoajelulla katsomme uutta kaupunkia bussilla, vanhassa kaupungissa käymme kierroksella oppaan johdolla jalan. Ilta vapaata ohjelmaa, jolloin voi tutustua mm. vanhan kaupungin ravintolavaihtoehtoihin.

 

3. matkapäivä lauantai 22.7.2023

 

Aamiainen hotellissa, jonka jälkeen klo 10 pistäydymme Riikan eteläpuolella sijaitsevassa rantakaupunki Jurmalassa sekä katsomassa jääkärimuistomerkkiä. Retkellä mahdollisuus omakustanteiseen ruokailuun tai kahvitteluun tuulimylly ravintola Lidossa. Retkellä on mukana opas. Vaihtoehtoisesti koko päivän voi viettää tutustuen omatoimisesti Riikaan, esim. vierailla museoissa tai tehdä ostoksia. Illalla hotellin ravintolassa yhteinen juhlaillallinen, jonka ruoka sisältyy matkan hintaan.

 

4. matkapäivä sunnuntai 23.7.2023

 

Aamiainen hotellissa; matka kohti Viroa ja Tallinnaa alkaa hotellin edestä klo 8.30. Matkalla pysähdymme vielä rajakaupoille ostoksille ja tauolle. Laiva Tallink Mega Star lähtee Tallinnasta Helsinkiin klo 16.30 ja on Helsingissä klo 18.30. Laivalla kansipaikat. Heti Helsinkiin saapumisen jälkeen jatkamme kotimatkaa Savoon, saapuminen lähtöpysäkeille myöhään illalla.

 

 

Riian vanhakaupunki

 

Riian vanhakaupunki kuuluu UNESCOn maailmanperintöluetteloon ja se henkii yli 800-vuotista historiaansa.

 

Upeat kirkot, arkkitehtuurin mestariteokset, kuten Mustapäiden talo, romanttiset mukulakivikadut sekä kesäisin vilkasta elämää tulvivat torit ja aukiot sekä monet muut kohteet kutsuvat sinut luokseen. Kannattaa käydä myös keskustorilla kauppahalleissa, joka on yksi Euroopan suurimmista markkinapaikoista. Valtava alue koostuu viidestä korkeasta zeppeliinihallista, joissa aikoinaan säilytettiin suuria ilmalaivoja.

 

Nykyisin hallit ovat täynnä ruoan ja elintarvikkeiden kauppiaita, jotka myyvät herkkuja juustoista kalaan, savustettuun lihaan, hunajaan, tuoreisiin hedelmiin ja vihanneksiin sekä lukemattomiin erinomaisiin vuodenaikojen sesonkituotteisiin. (lähde latvia.travel/fi)

 

 

Matkan hintaan kuuluu:

-                suomalainen linja-auto ja kuljettaja

-                mukaan pääsee Pieksämäeltä, Varkaudesta, Mikkelistä tai Helsingistä

-                laivamatkat Helsinki-Tallinna (meno-paluu)

-                3 majoitusta, 2 hh, lisämaksusta 1 hh

-                3 hotelli-aamiaista

-                yksi yhteinen illallinen

-                opastetut kiertoajelu ja käynnit Riikassa ja Jurmalassa

-                omaa aikaa sekä Riikassa että Tallinnassa

 

Nyt Heiskasille kaikki tämä herkku VAIN 395 €/henkilö!

1 hengen huone lisähintaan 95 €.

 

Matkaan voivat osallistua kaikki sukuun kuuluvat ja vaikkapa ystävätkin, ei tarvitse olla Sukuseuran jäsen. Tärkeintä on, että saamme mukaan vähintään 30 henkeä. Silloin seuralle ei tule lisäkustannuksia. Matkan toteuttamisen minimihenkilömäärä on 30 henkeä. Lähde siis mukaan ystävän kanssa tai koko perheen voimin!

 

Huom! Matkalle tarvitset mukaan passin tai virallisen henkilökortin (ajokortti ei kelpaa).

 

Sitovat ilmoittautumiset 31.5.2023 mennessä:

Tuija Hauhia, puh. 040 5050 167, tuija.hauhia@sudet.fi

 

Matka laskutetaan osallistujilta ilmoittautumisen jälkeen. Matka tulee olla maksettuna 14.6.2023 mennessä.

 

Vastuullinen matkanjärjestäjä:

Kantamatkat Oy, Luhtikatu 2, 76150 Pieksämäki, 045 123 6946, info@kantamatkat.fi, www.kantamatkat.fi, LY 2128886-7, kuluttajaviraston lupa 99/08/MJ/MV